«

»

apr 11

123 zonne-energie

Voordat ik tot aanschaf van ons systeem bij SUNN overging had ik ons ook vrijblijvend ingeschreven bij de Vereniging Eigen Huis. Wij waren toen nog in de oriënterende fase en hadden ons nog niet echt inde wereld van de zonne-energie. In de loop der tijd kregen we verschillende mails van 123. De tekst hieronder is de tot nu toe laatste mail. Wij hebben ons toen ingeschreven voor 12 panelen.

Met 123zonne-energie neemt Vereniging Eigen Huis u alle zorg rond de aanschaf van zonnepanelen uit handen. Zo was een alles-in-één prijs én een garantie van tien jaar tot nu toe niet te koop, maar wij hebben dit voor u weten te bedingen!

We hebben nu maar liefst 3 keer goed nieuws:

1. Na een succesvolle veiling is Oskomera Home Solar als beste leverancier met de scherpste prijs uit de bus gekomen.

2. Ondanks dat we de lat erg hoog hebben gelegd voor de 123zonne-energiesystemen, overtreft Oskomera deze eisen. De systemen hebben een veel hoger vermogen dan is afgesproken en wekken hierdoor veel meer elektriciteit voor u op.

3. Uw 123zonne-energiesysteem met 12 panelen heeft een consumentwaarde van € 8.465,- en wij krijgen hierop een korting van 21%. Dit is maar liefst € 278,- goedkoper dan de beloofde maximale prijs.

Wat betekent dit voor u?
Hieronder vindt u het scherpe aanbod, afgestemd op de gegevens die u bij inschrijving heeft opgegeven. En leest u hoe het verder gaat als u het aanbod accepteert.

Uw persoonlijk aanbod:

Aantal panelen 12
Opbrengst 25 jr. € 22.322,-
U betaalt € 6.672,-

 

Tot 1 mei accepteren

U heeft tot 1 mei om te beslissen of u het aanbod accepteert. Let op: er kunnen maximaal 2.500 mensen meedoen. Tot dat aantal kunnen wij garant staan voor kwaliteit van de installatie en plaatsing.

Reserveer nu uw 123zonne-energiesysteem door betaling van de waarborgsom van €100,-. Door snel te reserveren weet u zeker dat u gebruik kunt maken van 123zonne-energie. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw reservering. Indien blijkt dat uw woning ongeschikt is voor zonnepanelen of financiering is niet mogelijk dan ontvangt u de waarborgsom retour.

 

Tot op heden heb ik niet kunnen ontdekken wat ik voor zonnepanelen zou aanschaffen als ik het “persoonlijke aanbod” zou accepteren. Iedereen wordt aangemoedigd om snel in te schrijven terwijl je eigenlijk van het gehele systeem niets weet, maar wel 100 euro moet aanbetalen, omdat je anders het risico zou kunnen lopen dat je niet bij de eerste 2500 aanmeldingen zit. Na het accepteren van het aanbod gaat er dan gekeken worden of je dak wel  geschikt is!!!

Kortom het lijkt de omgekeerde wereld en ik hoop maar dat de “gelukkigen”er niet bekaaid en teleurgesteld vanaf komen. Wordt vervolgd.

1 reactie

  1. Marc Van Riesen

    Inderdaad. De prijzen van zonnestroom installaties zijn momenteel dusdanig laag dat collectief inkopen geen voordeel meer oplevert, al helemaal niet als je niet weet wat je krijgt. Laat je goed informeren door een betrouwbare leverancier.

    Marc@365zon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>